Training

Om DEPOT Software optimaal te gebruiken en het meeste te halen uit elke functie en module zijn een of meerdere trainingen nodig. DEPOT Software is een gebruiksvriendelijk, intuïtief programma en binnen een dag leren we jouw medewerkers ermee te werken. Op dit moment bieden wij één introductiecursus en drie meer gespecialiseerde cursussen, die elk gegeven worden door een van onze DEPOT-specialisten.

Een introductie van DEPOT

De introductie van DEPOT is een geweldige start om alles te leren over de basisfuncties. Na afronding van deze cursus zullen medewerkers van alle afdelingen kunnen werken met de software. Onze adviseurs zullen ze helpen vertrouwd te raken met alle belangrijkste functies.

• Gebruik van de wizard & bouwen van orders
  • Functies en mogelijkheden per order (handling, reiniging, reparatie, opslag, verwarming en facturatie)
  • Container levensloopwerkstroom
  • Zoeken & filteren
  • Praktische, actieve training
GEAVANCEERDE GEBRUIKERSTRAINING

In aanvulling op de introductie bieden wij een geavanceerde gebruikerstraining die aanbevolen is voor medewerkers die de meer geavanceerde functies gebruiken in DEPOT. Functies die niet door alle medewerkers op een dagelijkse basis worden gebruikt, zoals de Repair-, Cleaning- en Heating-module.

• Menu’s, groepen en dataroosters
  • Master- & suborders
  • Voorraadrapportages & dagelijkse verplaatsing
  • Non-conformiteitsregistratie
  • Documentmanagementsysteem
  • Beheer chemische producten
  • ECD & reinigingsinstructie
  • Reparatiebibliotheek
  • Estimates & reparatie-instructie
FINANCE-MODULE TRAINING

DEPOTs financiële opties zijn bijna onbeperkt. Je kan specificeren per product, programma, eenheid, services, locatie, klant, maar ook veel levels terzijde schuiven wanneer prijsafspraken niet overeenkomen met de standaard. Deze intensieve financiële training leert je er alles over.

• Order levensloopstroom
  • Flowfilosofie (voorbereiden, functioneren, genereren)
  • Genereren, autoriseren, afronden en exporteren van facturen
  • Creditnota’s
  • Klant-/relatiemanagement
  • Prijslijst en prijsbomen
  • Prijsovereenkomsten
  • Configuratie (grootboeknummers, btw, facturatieschema’s)
SYSTEEMBEHEERDERTRAINING

Intensieve training bedoeld voor systeembeheerders.

• Gebruikers- & beveiligingsrechten
  • Geavanceerde configuratie
  • Applicatie-implementatie
  • Rapportage aanpassing
  • KPI-rapportages
  • EDI-configuratie
Consultancy

Veranderingen aan de software kunnen zelfs gemaakt worden wanneer het al operationeel is op jouw depot. Wanneer activiteiten groeien, veranderen of wanneer je bedrijf uitbreidt, kan er behoefte zijn aan verdere ontwikkeling van de oplossing. DEPOT Software is modulair gebouwd, zodat aanpassingen en nieuwe functies kunnen worden geïnstalleerd wanneer jij dat wilt. Onze consultants kunnen dit soort veranderingen ondersteunen en zullen het proces begeleiden op jouw terrein.

Wil je een demo van DEPOT Software?

Vul het formulier hieronder in voor een vrijblijvende demo door onze DEPOT Software-consultants en ervaar zelf de eenvoudigste manier om je containerdepot te beheren!